Άλλα Αυτοκόλλητα - Διακόσμηση πέρα από τους τοίχους.

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε αναλυτικότερα στα αυτοκόλλητα τοίχου, όπως από τι υλικό είναι κατασκευασμένα, σε ποιες κατηγορίες διακρίνονται και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να διακοσμήσουμε το χώρο μας. Εκτός όμως από τον τοίχο μας μπορούμε να δώσουμε νέα μοντέρνα πνοή και να ζεστάνουμε τον χώρο μας διακοσμώντας κάποια άλλα μέρη του όπως επίσης μπορούμε να αλλάξουμε την όψη σε συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά.  Το μόνο που μας περιορίζει είναι η φαντασία μας καθώς τα υλικά αλλά και η τεχνική κατασκευής που χρησιμοποιείτε είναι σχεδόν η ίδια με αυτή για τα αυτοκόλλητα τοίχου.
 

Αυτοκόλλητα laptop.


To laptop αποτελεί καθημερινό εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης για ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Με τα αυτοκόλλητα βινυλίου μπορούμε να καλύψουμε το πίσω μέρος της οθόνης του laptop (καπάκι) με κοπτικά σχέδια ή και με εκτυπωμένα αυτοκόλλητα από τοπία δίνοντάς του νέα όψη και ζωντάνια.

 

Αυτοκόλλητα πόρτας.


Υπάρχουν πολλά σχέδια ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το στυλ σας για να διακοσμήσετε την πόρτα. Από φωτογραφίες μονοπατιών και δρόμων που δίνουν μια υπέροχη τρισδιάστατη όψη στην πόρτα δίνοντας ταυτόχρονα και βάθος στο χώρο, μέχρι φράσεις ή και cartoon σχέδια.

 
Αυτοκόλλητο ψυγείου.


Μπορείτε να δώσετε νέο χρώμα στην κουζίνα σου διακοσμώντας μόνο το ψυγείο. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν αναρίθμητα σχέδια για να διαλέξετε, όπως τοπία, cartoon, λουλούδια, αλλά και σχέδια πιο σχετικά με το ψυγείο και την κουζίνα, όπως παγάκια, κόκκους καφέ, κοκτέιλ και ποτά ή φρούτα, λαχανικά και υλικά μαγειρικής. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν είτε στην όψη του ψυγείου, που συνηθίζεται, είτε και στα πλαϊνά του. Ένα αυτοκόλλητο ψυγείου αποτελεί την ιδανική πρόταση στολισμού και διακόσμησης για επαγγελματίες που διαθέτουν ψυγεία στην επιχείρηση τους όπως καφετέριες και μπαρ, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και ούτω καθεξής.

 

Αυτοκόλλητα ντουλάπας.

 

Ταυτόχρονα με τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας μπορείτε να διακοσμήσετε και την ντουλάπα σας με αυτοκόλλητα ντουλάπας, αλλά και από μόνη της μπορεί να αλλάξει την όψη του χώρου σας και να δώσει ποια πιο vintage ή μοντέρνα νότα στο χώρο σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Και εδώ η ποικιλία θεμάτων είναι πολύ μεγάλη, λουλούδια, cartoon, φυσικά τοπία, επαναλαμβανόμενα μοτίβα και ότι μπορείτε να σκεφτείτε.
 

Αυτοκόλλητα σκάλας.

 

Ένας πρωτότυπος τρόπος να διακοσμήσετε τον χώρο σας είναι τα αυτοκόλλητα σκάλας. Τοποθετούνται στα ρίχτια (σκαλοπάτια) και μπορείτε να καλύψετε το σύνολο της σκάλας σας με ένα ολόκληρο φωτογραφικό θέμα, ή με διάφορα θέματα στο κάθες σκαλοπάτι όπως λέξεις και φράσεις. Αν και η περισσότερες σκάλες πλέον έχουν μοντέρνα και καλαίσθητη όψη, το αυτοκόλλητο σκάλας αποτελεί μια όμορφη πρόταση για τον καλλωπισμό των παλιών σκαλών αλλά μπορεί κάλλιστα να συνεισφέρει θεαματικά και σε μια πιο μοντέρνα σκάλα.
 

Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου.

 

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου είναι διαδεδομένα εδώ και αρκετό καιρό και χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες ως επιγραφή της εταιρείας τους αλλά και για διαφήμιση. Μπορείτε όμως και εσείς εύκολα να αλλάξετε όψη στο αυτοκίνητο σας με tribal ή racing θέματα ή με επιγραφές, λουλούδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μια καλή και διαδεδομένη ιδέα είναι τα αυτοκόλλητα "Baby on Board" που μπορείτε να κολλήσετε στο τζάμι πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
 

Αυτοκόλλητα τραπεζιού.

 

Η ιδανική πρόταση διακόσμησης για επαγγελματίες κυρίως στο χώρο της εστίασης. Δίνουν μια όμορφη όψη στο χώρο και μπορείτε να διακοσμήσετε τα τραπέζια σας είτε διαφημίζοντας το προϊόν σας είτε με διάφορα "ζεστά" μηνύματα που θα κάνουν τους πελάτες σας να αισθανθούν πιο όμορφα και οικεία προς το χώρο σας. Μπορείτε όμως κάλλιστα να αλλάξετε την όψη και της τραπεζαρίας στο σπίτι σας.