Αυτοκόλλητα πλακάκια - Μεταμορφώστε τα παλιά πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας.


Η ανακαίνιση των  παλιών πλακιδίων της κουζίνας ή του μπάνιου σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι επιτακτική κυρίως για αισθητικούς λόγους, και αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα των παλιών σπιτιών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου η αντικατάσταση των παλιών πλακιδίων με καινούργια δεν είναι εφικτή, είτε λόγω του υψηλού κόστους ανακαίνισης είτε για άλλους λόγους, όπως ότι το σπίτι είναι ενοικιαζόμενο και όχι ιδιόκτητο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μια οικονομική, γρήγορη και εύκολη λύση για να καλύψουμε τα παλιά πλακάκια και να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του χώρου μας και είναι τα αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου.

Τα αυτοκόλλητα πλακάκια του autokolitakia.gr μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από τα παλιά πλακάκια και πραγματικά να αλλάξουν την όψη τους στη στιγμή, ενώ παράλληλα με το κόστος, γλυτώνετε και την ταλαιπωρία και φασαρία της ανακαίνισης με το γκρέμισμα και κόλλημα νέων πλακιδίων.

Είναι αδιάβροχα, εξαιρετικής ποιότητα και αντοχής και στο κατάστημά μας θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα, από vintage, μοντέρνα, μέχρι και ethnic μοτίβα που θα σας αντιπροσωπεύουν και θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να εκτυπώσουμε μια δικιά σας φωτογραφία ή μοτίβο, όπως και συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε το αυτοκόλλητο πλακάκι να ταιριάζει ακριβώς στο πλακάκι σας.

Εκτός όμως από τις περιπτώσεις που θέλετε να καλύψετε τα παλιά πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας, τα αυτοκόλλητα πλακάκια του autokolitakia.gr αποτελούν την ιδανική λύση για να διακοσμήσετε κάποια σημεία του τοίχου σας ή και ολόκληρο τον τοίχο καθώς επίσης και επιφάνειες όπως τραπέζια, ντουλάπια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να συνδυάσετε σχέδια και αποχρώσεις και να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό κολάζ χρωμάτων και μοτίβων στο χώρο σας.