Πίνακες σε καμβά - Η κλασική πρόταση διακόσμησης πάλι στη μόδα.

 

Μια από τις κλασικότερες και διαχρονικότερες προτάσεις διακόσμησης των εσωτερικών χώρων κτιρίων είναι οι πίνακες και τα κάδρα. Σχεδόν κάθε σπίτι πλέον έχει απαραίτητα ένα πίνακα κρεμασμένο σε κάποιο χώρο του και σε αυτό βοήθησε αρκετά η πρόοδος της τεχνολογίας, ειδικότερα στον τομέα της τυπογραφίας και της εκτύπωσης, η οποία έκανε πιο προσιτή τη διακόσμηση με πίνακες. Και αυτό γιατί εκτός από τους ζωγραφιστούς πίνακες από κάποιον καλλιτέχνη, οι οποίοι στοιχίζουν όπως είναι λογικό και πιο ακριβά, έχει πλέον κάποιος τη δυνατότητα να στολίσει τον τοίχο με θέματα ζωγραφικής ή φωτογραφίες τυπωμένα σε διάφορα υλικά όπως χαρτί (poster - αφίσες), καμβά ή ακόμα και puzzle, το οποίο μετά την ολοκλήρωση μετατρέπεται πολύ εύκολα σε ένα πανέμορφο πίνακα. Στο autokolitakia.gr προσφέρουμε την δυνατότητα σε όλους εσάς να διακοσμήσετε μοναδικά το χώρο σας σε με πίνακες εκτυπωμένους σε υψηλή ανάλυση σε βαμβακερό καμβά.


Τι υλικό είναι ο καμβάς;


Ο καμβάς είναι ένα υλικό που παραπέμπει αρκετά στο καραβόπανο αλλά με κοκκώδης σύσταση και πολλούς μικρούς πόρους . Επάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε αντίγραφα διάσημων έργων ζωγραφικής ή και φωτογραφίες οι οποίες παίρνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή πάνω στην επιφάνειά του. Το υλικό του καμβά είναι πολύ εύκαμπτο και αυτό το κάνει ιδανικό για τελάρωμα, συνήθως σε ξύλινο τελάρο. Ο καμβάς που έχουμε επιλέξει είναι άριστης ποιότητας χρώματος λευκού με ειδική επίστρωση για να σταθεροποιεί τα μελάνια, και σε συνεργασία με την υψηλή ανάλυσης ψηφιακή εκτύπωση και τα ειδικά μελάνια που χρησιμοποιούμε αποδίδει τέλεια την αποτύπωση ζωγραφικών έργων αλλά και φωτογραφικών θεμάτων.
 

Τι θέματα υπάρχουν διαθέσιμα;
 

Και εδώ η ποικιλία θεμάτων είναι πολύ μεγάλη. Από αντίγραφα τέχνης σπουδαίων ζωγράφων, φυσικά τοπία, λουλούδια, vintage θέματα, μοντέρνα θέματα και πολλά άλλα. Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε ένα δικό σας κολάζ, να εκτυπώσετε οικογενειακές σας στιγμές, φωτογραφίες διακοπών και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στο επόμενο άρθρο μας θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο πως μπορείτε να εκτυπώσετε ή να "κοψετε" το δικό σας σχέδιο σε καμβά, αλλά και σε άλλα προϊόντα που είναι διαθέσιμα μέσα από το κατάστημά μας. Το τελικό προϊόν που παραλαμβάνεται είναι τελαρωμένο σε ξύλινο τελάρο πάχους 2 εκ.
 

Πόσο κοστίζει ένα πίνακας σε καμβά;
 

Το κόστος ενός πίνακα ποικίλει ανάλογα με τις διαστάσεις που θα επιλέξετε. Στο autokolitakia.gr κάνουμε τα πάντα για να σας προσφέρουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο τελικό αποτέλεσμα στην χαμηλότερη τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Οι πίνακές μας ξεκινάνε από 14,00€ για διάσταση 40εκ. επί 25εκ. ενώ ένας μεγάλος πίνακας διαστάσεων 190εκ. x 95εκ. στοιχίζει 69,50€. Επίσης η τιμή εξαρτάται και αν ο πίνακας αποτελεί σύνθεση 2 ή περισσότερων κομματιών, όπου εκεί το κόστος ανεβαίνει σημαντικά. Σύντομα πολύπτυχοι πίνακες θα είναι διαθέσιμοι και μέσα από το autokolitakia.gr.