Μενού
Το Καλάθι σας

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων ή Λάνθασμένης Παραγγελίας

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του autokolitakia.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το autokolitakia.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Αν η συσκευασία του προϊόντος σας είναι κατεστραμμένη μην παραλάβεται το προϊόν από τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών και επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 300 7675 ή 231 111 1651 ή με e-mail στο info@autokolitakia.gr. Εμείς με την σειρά μας θα επικοινωνήσουμε με την συνεργαζόμενη courier εταιρία για την αντικατάσταση του προϊόντος.

Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, προκειμένου να διαπιστωθεί εαν αυτό είναι ελαττωματικό, και για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@autokolitakia.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εαν μας αποστείλετε το προίόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.