Μενού
Το Καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής

1. Τρόπος και κόστος αποστολής
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (ισχύει μόνο για τα αυτοκόλλητα). Για παραγγελίες πίνακας σε καμβά, A-Board και φωτεινές πινακίδες τα έξοδα αποστολής είναι 6,00-8,00 ευρώ (αναλόγως το προϊόν). Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής, το autokolitakia.gr  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

2. Πότε θα μου παραδώσετε;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Γενική Ταχυδρομική. Σημείωνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Γενική Ταχυδρομική.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική Γενική Ταχυδρομική, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

3. Αποστολή στην Κύπρο
Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική . Η παράδοση γίνεται σε 7 με 11 εργάσιμες  από την ημέρα της παραγγελίας.
Για αποστολή στην Κύπρο η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω Τραπεζικής κατάθεσης, Πιστωτικής Κάρτας ή Paypal.
Η χρέωση των προϊόντων για Κύπρο φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.